επιχειρηματικο σχεδιο THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

επιχειρηματικο σχεδιο Things To Know Before You Buy

επιχειρηματικο σχεδιο Things To Know Before You Buy

Blog Article

Η εταιρική σας δέσμευση προς όλους θα πρέπει να είναι «θα ήμαστε πάντα δίπλα σας, παλεύουμε μαζί για την διασφάλιση του μέλλοντος μας».

* Πάγωμα επιχειρηματικών δανείων (ΤΕΜΠΜΕ κλπ.) - Τροποποιήσεις όρων δανειακών συμβάσεων Περισσότερα >>

Το «φθηνό χρήμα» δημιουργεί ευκαιρίες για όλους εκείνους που επιθυμούν να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια τους.

* Ένταξη επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό, σε κάθε άλλου τύπου ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες, Δημόσιο ή ΔΕΚΟ, ή τη νέα πτωχευτική διαδικασία. Περισσότερα >>

Η συγκεκριμένη ανάλυση παρουσιάζεται ως πλέγμα με κουκίδες σε κάθε κομμάτι, οι οποίες έχουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Προφανώς και δεν χρειάζεται να γράψετε ολόκληρες παραγράφους εδώ.

Βάσει των στόχων σου, της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών σου και των αναγκών των πελατών σου, θα σου προτείνουμε το κατάλληλο πλάνο Μάρκετινγκ, προκειμένου τα χρήματα που θα επενδύσεις σε αυτό να είναι αποδοτικά και άμεσα επιστρέψιμα μέσα από αυξημένες πωλήσεις.

Οι περισσότερες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξοφλήσουν τα παλιά δάνεια, χορηγώντας τους νέα με ευνοϊκότερους όρους.

Αναχρηματοδότηση «κόκκινων» δανείων: Τα οφέλη και οι «παγίδες»

Η χρήση του μπορεί να είναι είτε ιδιωτική, είτε για την κάλυψη τραπεζικών απαιτήσεων είτε για την συνοδεία επενδυτικής πρότασης. 

Πρασινη μεταβαση & Περιβαλλοντικη αναβαθμιση επιχειρησεων

Κακή επιχειρηματική ιδέα → Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να πετύχει κάθε πιθανή ιδέα που έχετε. Πολλές φορές μπορεί η ιδέα που έχετε να ενέχει μεγάλο ρίσκο με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να λάβετε χρηματοδότηση.

Ωστόσο, σε επιμέρους δράσεις θα συμφωνήσω ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά και οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας εμπίπτουν σαφώς σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να get more info πάμε περισσότερο στοχευμένα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να διευκολύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αντί να κρατάμε τεχνητά στη ζωή «εταιρείες-ζόμπι».

Είναι το τμήμα του επιχειρηματικού σχεδίου, όπου δικαίως θεωρείται το πιο σημαντικό, αφού παρέχει την ευκαιρία να προκληθεί μια ισχυρή εντύπωση στους αναγνώστες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι καλογραμμένο ολοκληρωμένο και συνοπτικό.

– επέκτασης και εκσυγχρονισμού κλειστών ξενοδοχειακών μονάδων εφόσον θα αναβαθμιστούν σε κατηγορία τουλάχιστον τριών αστέρων

Report this page